Trainingen

Afdrukken

ZWEMMEN
Woensdagavond van 21:00 tot 22:00 uur en op zaterdagochtend van 07:00 tot 08:00 uur; het trainingsschema wordt samengesteld door een ervaren lid van Duursport DEM. In verband met de veiligheid zijn er steeds twee Bedrijfshulpverleners (BHV'ers) tijdens een training aanwezig.
Circa één keer per maand verzorgt DEM-lid Hans Schaaper een techniektraining (zondagochtend 07.30-08.30 uur) helemaal toegesneden op het verbeteren van je vrije slag! De trainingen zijn zowel gericht op geoefende als minder geoefende zwemmers.OPEN WATER
Dinsdag- en donderdagavond om 19:15 uur in de Nauernasche Vaart te Westzaan (zodra het weer het toelaat). Start bij de kano in- uitstapplaats op de Nauernasche Vaartdijk. Na het bruggetje over de Westzanersluis aan de waterkant.

HARDLOPEN
Op zaterdagmorgen werken we aansluitend aan de zwemtraining gezamenlijk een hardlooptraining af. Locatie: Kennemerduingebied. Afstand en duur van de training bepalen we in onderling overleg. Daarnaast maken leden onderling afspraken over looptrainingen op andere dagen in de week.

FIETSEN
DEM Duursport-leden fietsen regelmatig samen. In onderling overleg maken we daar afspraken over. Er is altijd wel een groepje dat bij jouw wensen/niveau aansluit!


MEETRAINEN?
Dat kan altijd! Kom langs voor een proeftraining op woensdagavond (21.00-22.00 uur) of zaterdagochtend (07.00-08.00 uur). Maarten ging twee jaar geleden de uitdaging aan. Lees zijn ervaringen:

"Eigenlijk liep ik al zestien jaar met het plan rond: trainen voor een triathlon. Lopen en fietsen, dat deed ik al en dat ging ook best goed. Maar ja, het zwemmen, he? Borstcrawl moet je echt leren en daar zag ik wel wat tegenop. Dat gold eigenlijk ook voor m’n aanmelding bij DEM Duursport. Ik kende er niemand, namelijk. Maar via de site kreeg ik al een goede indruk. En na de informatieve mailwisseling met secretaris Erika moest ik eraan geloven: in m’n eentje naar de eerste training! Gelukkig was mijn kennismaking met de andere leden echt een hele leuke. Iedereen stelde zich voor en ik had meteen een lading trainings- en techniektips te pakken (dankje Hans!).
Het is een heel gezellige groep en het niveau loopt erg uiteen. Er is dus altijd wel een groepje waar je in mee kunt zwemmen. En nu? Mijn eerste sprinttriathlon legde ik laatst af in Assendelft – en wat gíng het lekker! Dat smaakt naar meer…"

Net als Maarten belangstelling voor de zwemtraining van DEM Duursport? Stuur een email en kom meetrainen!

Meetrainen? Meetrainen?

AddThis Social Bookmark Button
Copyright Trainingen. Duursport DEM - zwemmen, fietsen, hardlopen, triathlon, Beverwijk.
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free